Mutatjuk a 60 éves argentin szépségkirálynőt, aki a most felfedi a titkait - fotó

Alejandra Marisa Rodríguez, AlejandraMarisaRodríguez, szépségkirálynő, 60 éves
Fotó: Instagram/alejandramarisa.rodriguez
Vágólapra másolva!
A 60 éves Buenos Aires-i ügyvéd és újságíró, Alejandra Marisa Rodríguez nemrég megnyerte a Miss Buenos Aires címet, és ezen felbátorodva kvalifikálta magát a Miss Argentína szépségversenyre is. Ez az asszony minden bizonnyal ismeri az örök fiatalság titkát.
Vágólapra másolva!

Alejandra Marisa Rodríguez egy 60 éves Buenos Aires-i asszony, de még 30 évesnek sem nézné senki, és mivel sokak szerint valóban gyönyörű benevezett a Miss Buenos Aires szépségversenyre, és döbbenetes módon meg is nyert. Ezen felbátorodva úgy döntött, hogy az országos, tehát az argentin szépségversenyre is kvalifikálja magát. 

De hogyan nevezhetett egyáltalán bármelyik versenyre az ügyvédként és újságíróként dolgozó asszony? 

Ennek magyarázata, hogy tavaly év végén a Miss Universe szépségverseny befogadóbbá vált azáltal, hogy eltörölték az 1958 óta érvényben lévő korhatárt. 

Az idei évtől kezdve a versenyen már nem csak 18 és 28 év közötti nők vehetnek részt.

 Ehelyett a szabályok csak azt említik, hogy a jelentkezőknek nagykorúaknak kell lenniük, ami megnyitotta az utat számos érettebb reménység előtt is, köztük az elképesztően fiatalos külsejű 60 éves Alejandra Marisa Rodríguez előtt. 

Alejandra Marisa Rodríguez, AlejandraMarisaRodríguez, szépségkirálynő, 60 éves
Alejandra Marisa Rodríguez 60 évesen lett Miss Buenos Aires
Fotó: Instagram/alejandramarisa.rodriguez

"Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy idén én viselhetem a Miss Buenos Aires koronát. Szeretném megmutatni minden nőnek, hogy a szépség nincs életkorhoz kötve, és képesek vagyunk áttörni a korlátokat" - nyilatkozta a döbbenetes fizikai adottságokkal rendelkező asszony. "A megmérettetés előtt nagyon sokat edzettem, dolgoztam az önbizalmamon is, és fejlesztettem a színpadi kiállásomat. Meg akartam mutatni, és be akarom bizonyítani, hogy a női szerepvállalásnak nincsenek határai."

A Miss Argentina szépségversenyre május 25-én kerül sor,

 aznap derülhet ki, hogy az asszony vajon történelmet tud-e írni avval, hogy elnyeri egy ország legidősebb szépségkirálynőjének címét.

Alejandra Marisa Rodríguez nem tartotta magában szépségének és fittségének titkát: elárulta, hogy hetente háromszor keményen edz, időszakos böjtöt tart, és igyekszik minél egészségesebben táplálkozni, és kitűnő minőségű krémeket használ a bőrére. Mivel elvált, azzal viccelődött, hogy szingli státusza talán hozzájárult a mostani szépségversenyen elért sikeréhez.

"Szerintem a zsűri tagjai észrevették, hogy mennyire magabiztos vagyok, és azt is, hogy mennyire szenvedélyesen kiállok generációm nőtagjai mellett. Eltökéltem, hogy megküzdök a 2024-es Miss Universe Argentina koronáért" - hangsúlyozta Rodríguez, aki még egy kulisszatitkot is elárult: ahhoz, hogy egy nő szép legyen csak bíznia kell önmagában és hitelesnek kell lennie. Mindezek így együtt már fél sikernek számítanak.