Hihetetlen, mit ajánl a Lidl olívaolaj helyett - ezen nevetnek most az interneten

Vágólapra másolva!
Mémként terjed az interneten egy fotó, ami szerint az egyik Lidl áruházban nem kapható egy gyártó extra szűz olívaolaja, ezért az áruház valami egészen más terméket javasol alternatívaként.
Vágólapra másolva!

Az egyik közösségi oldalra feltöltött fénykép szerint az egyik hazai Lidl áruházban kiírták, hogy szállítási probléma miatt nem kapható a Bertolli extra szűz olívaolaja szállítási problémák miatt. 

Emiatt az áruház alternatívaként sertészsírt ajánl a vásárlóinak, ami sokakat megdöbbentett.

A kép azóta mémként terjed az interneten, a vásárlók többsége pedig nevetségesnek találja, hogy sertészsírt ajánlanak olívaolaj helyett. 

Az ajánlattal kapcsolatban megkerestük a Lidlt, ha válaszolnak, a cikkünket frissítjük. 

Frissítés: 

Az Origo megkeresésére a Lidl a válaszában megírta, hogy egy jogszabályi kötelezettségnek tettek eleget az ajánlattal. 

"A tájékoztató plakát valóban kint volt, és egy jogszabályi kötelezettségnek tettünk eleget. Mivel sajnos a beszállítónk nem tudta lefedni olívaolajjal az adott akciós időszakot, így a hatósági árak alkalmazására vonatkozó törvényi kötelezettségünknek eleget téve, 62 áruházunkban helyettesítő terméket kellett beemelnünk az akció utolsó három napjára, 2024. április 8-10. közé. A jogszabály előírja a kötelező rendelkezésre állás mennyiségét is, és mi az olajok/zsírok/margarinok termékkategória tekintetében, a raktárkészletünk tükrében a sertészsírból láttuk biztosítottnak azt." - írták válaszukban. 

Az Origo korábban megírta, hogy egy gigantikus pók okozott riadalmat egy németországi Lidlben, tavaly év végén pedig óriási kedvezményeket adtak a 65 év feletti vásárlóiknak. Egy vak férfi pedig azért indított pert az áruház ellen, mert nem engedték be a vakvezető kutyáját.