Menczer Tamás: A sok rossz hír között van egy jó is, a sorsunk a mi kezünkben van! - videó

Ukrajna, Ukrán, Orosz, Oroszország, háború, konfliktus, 2024.05.16, UkránOroszháború
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videójában rávilágított arra, hogy napjainkban szörnyű válságokkal kell szembenéznünk. A háborúval kapcsolatosan szólt arról is, hogy a szomszédunkban a helyzet napról napra rosszabb. A kommunikációs igazgató elmondta, hogy a sorsunk a mi kezünkben van. – Védjük meg közösen Magyarország békéjét és biztonságát. Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz! – szögezte le Menczer videójában.
Vágólapra másolva!

A válságok korában élünk, szörnyű válságokkal kell szembenéznünk. A háború már több mint két éve dúl a szomszédunkban, és a helyzet napról napra rosszabb – mondja közösségi oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

menczertamás, interjú
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója
Fotó: Origo / Polyák Attila

 Azonban a sok rossz hír között van egy jó is, a sorsunk a mi kezünkben van. Ha június 9-én elmegyünk szavazni, ha mindannyian elmegyünk, ha a közösségünk minden tagját elvisszük, akkor győzni fogunk. A baloldal ott lesz. Legyünk ott mi is. Védjük meg közösen Magyarország békéjét és biztonságát. Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz!

– hangsúlyozta Menczer a videójában.