Vágólapra másolva!
Augusztus másodikán ismét összecsaphat Pindroch Csaba és Michael Schumacher. , A színművész kicsit fel vagyok háborodva, mert az az "ismeretlen" egy "műeséssel" rossz hírbe hozta őt. Na majd most megmutatja! És megint a gyerekek járnak jól: a tavalyi 6-6-os végeredménnyel zárult találkozóra 22 ezren voltak a helyszínen kíváncsiak, és így 14 millió forint jutott jótékony célra, idén még több nézőre és még több pénzre számítanak a Forma-1 csillagai és a magyar sztárok közti futballmeccs kapcsán.

Szerdán délelőtt 11 órakor, szokatlan körülmények között ugyan, de megindult az idei MAI CASCO Futball Grand Prix jegyértékesítése.

A Heim Pál Gyermekkórházban megtartott sajtótájékoztatón a Forma 1-es versenyzők nevében Baumgartner Zsolt mutatta be az első 660 Ft-os jegyet, mely az augusztus 2-án a Puskás Stadionban esedékes mérkőzésre érvényes.

A Hungarian All Star csapat képviseletében megjelent Pindroch Csaba, Farkasházy Tivadar, és Dobrády Ákos, akik Baumgartner Zsolttal együtt fehér orvosi köpenyben, és a bóhócdoktorokat jelképező Piros Orr-t viselve hívták fel a figyelmet az esemény jótékony jellegére.

A Mai Casco Futball Grand Prix idén is jótékony célt szolgál, Michael Schumacher és társai, valamint a magyar sztárok a teljes jegybevételt a Heim Pál és Madarász Gyermekkórházak, a Piros Orr alapítvány, és az UNESCO égisze alatt működő Kinder IN NOT javára ajánlják fel.

A sajtótájékoztatót követően a Ticket Express irodáiban, és a www.tex.hu weboldalon országszerte megkezdődött a jegyárusítás a várhatóan 28 ezer néző, azaz telt ház előtt rendezendő mérkőzésre.


A piros orrok és a 660 forintos jegyek