Vágólapra másolva!
A Manchester United korábbi játékosa, Rio Ferdinand úgy véli, hogy egykori klubjának az Evertonban játszó Dominic Calvert-Lewint kellene szerződtetnie a nyáron, amennyiben Erling Haalandot vagy Harry Kane-t nem sikerülne megszerezni.

A Unitedet minden átigazolási időszakban a legnagyobb sztárokkal boronálják össze. Ez most sincs másképp, ugyanis a hírek szerint a manchesteri együttes a Borussia Dortmund csodatinijét, Erling Haalandot és a Tottenham gólvágóját, Harry Kane-t szeretné megszerezni a nyáron, azonban Ferdinand szerint, ha a kiszemeltek közül egyik kiváló csatárt sem sikerülne megszereznie a klubnak, akkor Calvert-Lewin kiváló megoldást nyújtana a Vörös Ördögök csatárproblémáira.

Dominic Calvert-Lewin és Richarlison pazar párost alkot az Evertonban Forrás: AFP/Clive Brunskill

Az Everton sztárja minden sorozatot figyelembe véve 32 meccsen 19 gólt lőtt eddig az idei szezonban. Ferdinand szerint pedig az angol válogatott támadó a Unitedben még több gólt szerezhetne, ha olyan játékosok szolgálnák ki, mint Bruno Fernandes és Paul Pogba.

– mondta Ferdinand a YouTube-csatornáján.

Rio Ferdinand szerint az angol csatár a Unitedben jobb teljesítményre lenne képes Forrás: AFP/Michael Regan

"Az év elején beszéltem Carlo Ancellotival, aki Inzaghihoz hasonlította Calvert-Lewint, azt mondta róla, hogy rengeteg gólt fog szerezni. Nos, láttam párszor őt játszani ebben a szezonban, és úgy tűnik Ancellottinak igaza lett. Szerintem fantasztikus igazolás lenne a Manchester United számára. Persze, azt nem tudom, hogy Ole is így gondolja-e. Valószínűleg, ha Haaland vagy Kane megszerzése kivitelezhető, akkor úgyis ők fognak prioritást élvezni" – jegyezte meg az egykori kiváló védő.