Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-válogatott edzésén megsérülő Paul Pogbát Dubajba küldi rehabilitációra a Manchester United, hogy minél hamarabb a csapat rendelkezésére álljon.

Pogba a francia válogatott tagjaként lépett volna pályára a nemzeti csapat utolsó két vb-selejtezőjén, de még a Kazahsztán elleni mérkőzés előtt megsérült.

A 28 éves középpályásra a hírek szerint legalább 6 hét kihagyás vár, így nagy eséllyel idén már nem léphet pályára.

A Daily Mail megírta, hogy a Manchester Unitednél azt szeretnék, hogy egyik legjobbjuk minél hamarabb felépüljön, így az Egyesült Arab Emírségekben található Dubajba küldik rehabilitációra a játékost.

A térségben ősszel és télen sokkal kedvezőbb az éghajlat, mint a ködös Angliában, így Pogba meleg időjárású edzőtáborban végezheti a tréningeket, ezzel is segítve a gyorsabb felépülést.

Paul Pogba Dubajban végezheti a rehabilitációt Forrás: NurPhoto via AFP/Francesco Scaccianoce/LiveMedia/NurPhoto/Francesco Scaccianoce

A labdarúgót a United egyik edzője is elkíséri az arab városba, aki felügyeli majd a rehabilitációt. A klubnál abban bíznak, hogy sztárjátékosuk erősebben és fittebben tér vissza, mint korábban bármikor, és nagy hasznára lesz a csapatnak a trófeákért folytatott harcban.

Pogba ebben a szezonban eddig 4 BL-mérkőzésen és 9 Premier League-meccsen lépett pályára.