Vágólapra másolva!
Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka tűz ütött ki a Ferencváros korábbi szlovák válogatott labdarúgójának, Stanislav Sestáknak a családi házában az Eperjeshez közeli Demjatán - számolt be a Paraméter.

A TV Noviny szerint a fából készült épületben röviddel éjfél után csaptak fel a lángok. A házban tíz évig élt a család, de

az eset idején szerencsére senki sem tartózkodott odabent.

A portál szerint előző nap látták ott Sestákot, ahogy elsöpörte a havat.

Mire a tűzoltók kiértek, a kétszintes, 15x15 méteres ház már harmadik égési stádiumban volt. A tüzet hajnali 4-re sikerült teljesen megfékezni. A ház teljesen porig égett,

hogy mi okozta a tüzet, egyelőre nem tudni. A keletkezett kárt félmillió euróban határozták meg.

A volt labdarúgó feleségével és három gyermekükkel jelenleg Eperjesen él, a nemrég rendezett önkormányzati választáson városi képviselőnek választották. Emellett az FC Tatran Prešov labdarúgóklub vezetőségi tagja.

Úgy volt, hogy itt alszom, de a feleségem azt mondta, hogy mivel kikerült a műtőből, jöjjek haza minél hamarabb" - magyarázta a zaklatott labdarúgó a TV Markízának.

A szlovák játékos 2015/16-os szezonban játszott a Ferencvárosban, 43 mérkőzésen 10 gólt szerzett. A magyar csapattal megnyerte a csapattal a bajnokságot, valamint a Magyar Kupát is.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!