Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov kisebb rosszulléttel bajlódott a Red Bull Salzburg elleni felkészülési mérkőzés előtt. A Fradi orosz trénere elárult néhány részletet arról, mi történt vele, és megköszönte a szurkolók kedves üzeneteit.

A péntek esti edzőmérkőzésen Csercseszov nem tudott leülni a kispadra, így pályaedzője, Máté Csaba irányította a Fradit az osztrák együttes ellen. Az orosz tréner aztán vasárnap már a csapattal és szakmai stábbal reggelizett, és ő irányította a következő edzést.

Sztanyiszlav Csercseszov rosszul lett a Fradi edzőtáborában Forrás: MTI/Bús Csaba

de szombat estére javult a közérzetem és az állapotom. Nem tudom, hogy mi lehetett ez, egyik napról a másikra gyengültem le" - írta meg a fradi.hu, mit mondott később Cserszeszov a rosszullétével kapcsolatban.

"Természetesen olvastam, hogy a szurkolók milyen kedves üzenetekkel kívántak nekem mielőbbi jobbulást. Innen is nagyon köszönöm nekik, jól esett a sok kedves üzenet, és biztosan ezek is segítettek abban, hogy javuljon a közérzetem - tette hozzá a Ferencváros vezetőedzője.