Döbbenetes öngól döntött a továbbjutásról Messi új, kedvenc sorozatában - videó

Leagues Cup 2023 - Round of 16: Inter Miami CF v FC Dallas GettyImageRank1 Ten People Waist Up Soccer USA Texas One Person Incidental People Photography Facial Expression Frisco - Texas Major League Soccer 16 Lionel Messi FC Dallas First Half - Sport Topi
FRISCO, TEXAS - AUGUST 06: Lionel Messi #10 of Inter Miami CF reacts after scoring a goal in the first half during the Leagues Cup 2023 Round of 16 match between Inter Miami CF and FC Dallas at Toyota Stadium on August 06, 2023 in Frisco, Texas. Logan Riely/Getty Images/AFP (Photo by Logan Riely / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Charlotte FC egy perc alatt fordította meg a Houston Dynamo elleni találkozót az észak-amerikai labdarúgó Ligák Kupája elnevezésű sorozatban, ezzel bejutott a sorozat negyeddöntőjébe.

A Ligák Kupája (amelyben Lionel Messi négy meccsen szerzett hét találattal vezeti a góllövőlistát) nyolcaddöntőjében a Houston már a 10. percben vezetést szerzett hazai pályán, és ezt az előnyét a hajráig meg is tudta őrizni.

A 80. percben azonban a Charlotte Patrick Agyemang góljával egyenlített, miután a rosszul kiérkezett kapus mellett eltolta a labdát, majd belőtte azt az üresen maradt kapuba. Majd nem egész egy perccel később már fordítottak is a vendégek: a brazil Micael adta volna haza a labdát a kapusának, ám az erős és pontatlan passz Steve Clark helyett a kapuban kötött ki.

A Houston a hátralévő időben már nem tudott gólt lőni, így a Charlotte játszhat Lionel Messi együttesével, az Inter Miamival a legjobb négy közé jutásért.

Gazdag Dániel csapata, a Philadelphia Union mérkőzését magyar idő szerint kedd hajnalról a zord időjárás miatt el kellett halasztani, így a New York Red Bulls elleni hazai összecsapásra az új időpont szerint magyar idő szerint szerdán hajnalban kerül majd sor.