Vágólapra másolva!
A másodosztályú angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában a Hull City AFC 2-1 arányban győzött a Rotherham United FC otthonában. A Hull egyenlítő gólja esélyes lehetett volna a Puskás-díjra is, ám végül öngólnak ítélték a találatot.

Christ Tiehi már a 4. percben vezetést szerzett a tabella utolsó helyén álló Rotherhamnek, és egészen a második félidő közepéig úgy tűnt, a hazaiak megszerezhetik a szezonbeli negyedik győzelmüket. A 71. percben azonban egy nagy védelmi hibát kihasznált az angol utánpótlás-válogatott Jaden Philogene, és 

a 22 éves focista egy szólót követő visszacsel után, egy rabonából ellőtt labdából megszerezte a Hull egyenlítő gólját.

 A bajnokságot szervező Angol Labdarúgó Liga (EFL) azonban utólag úgy döntött, hogy a középen még vállal a labdához érő Cameron Humphries öngóljának tulajdonítják a találatot.

"Az évszázad gólja" lehet az öngól

A közösségi médiában a hozzászólók hatalmas dicséretben részesítették Philogene-t, egyesek szerint az Aston Villánál nevelkedett tehetséges focista egyenesen 

az évszázad gólját szerezte.

A Hull végül négy perccel később, Noah Ohio góljával a győzelmet is megszerezte, így a hetedik, még éppen nem osztályozót érő helyre lépett előre az angol másodosztály tabelláján.