Vágólapra másolva!
Mint ismert, a harmadik helyen álló Liverpool magabiztos, 4-2-es sikert aratott a vendég Tottenham Hotspur felett az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén. Szoboszlai Dominikék már az első félidőben 2-0-ra vezettek, így nem csoda, hogy a Spusrnél feszült volt a hangulat a szünethez érkezve: Cristian Romero és Emerson Royal kis híján egymásnak is esett a pályán.

Szoboszlai Dominik a 83. percben állt be a házigazdáknál - akik négygólos előnyük birtokában kaptak két gólt -, addigra már kialakult a végeredmény. 

Tottenham Hotspur
Érthetően csalódottak voltak a Tottenham Hotspur játékosai 
Fotó: Darren Staples / AFP

A Tottenham játékosai nagyon nehezen viselték, hogy esélyük sem volt a rangadón, Cristian Romero és Emerson Royal kakaskodása pedig a világhálót is bejárta. 

A pályán esett egymásnak a Tottenham két sztárja 

A The Sun szúrta ki, hogy a Tottenham sztárjait, Cristian Romerót és Emerson Royalt szét kellett választani a vasárnapi liverpooli összecsapás félidejében. 

A két védő egymással kezdett veszkedni a Tottenham gyatra játéka után, a kiabalás pedre egyre fokozódott, Micky van de Ven csak aggódó tekintettel figyelte az eseményeket. Az olasz kapus, Guglielmo Vicario azonban "megmentette" a helyzetet, amikor gyorsan szétválasztotta a balhézó párost.

 Vicario Emerson és Romero közé ugrott, majd az utóbbit átkarolta és elvitte a helyszínről. A lap szerint nem tudni, hogy a Spurs edzője, Ange Postecoglou tisztában volt-e a helyzettel a félidei csapatbeszélgetés során, mindenestre ha tudott róla, biztosan nem dicsérte meg a balhéző feleket.

A meccs végén azonban megszólalat az esetről a Görögországban született ausztrál menedzser:

"Nem gondolom, hogy kézenfogva mennek be az öltözőbe a játékosok. Fogalkoztatja őket a mérkőzésen történtek, és ez jó dolog."

A Spurs sztárjainak szenvedélye azonban nem volt elég ahhoz, hogy pontot mentsenek az Anfielden, Szoboszlaiék 4-2-re nyerni tudtak.

A Vörösök 332. Premier League-meccsüket játszották a szezon végén távozó Jürgen Klopp irányítása alatt, s a 701. pontjukat szerezték. Ez volt a német mester utolsó előtti hazai mérkőzése a Liverpool kispadján.

Londoni oldalon is volt egy kis ok az ünneplésre, ugyanis a dél-koreai Szon Hungmin a PL-ben 300. alkalommal lépett pályára a Spursben, ezzel harmadik a házi rangsorban Hugo Lloris (361) és Harry Kane (317) mögött.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.