Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gigantikus füves cigit pöfékelt Mike Tyson

DENMARK: Retired boxers Mike Tyson and Mikkel Kessler hold press conference in Copenhagen SPORT
On October 30th 2018 retired boxing stars Mike Tyson and Mikkel Kessler held a press conference at Hotel Scandic, Koedbyen, in Copenhagen. This was in preparation for their joint talkshow at the Circus Building later that evening. The show centers on the ups and downs of their lives and has an audience question session after.
Vágólapra másolva!
A korábbi profi bokszvilágbajnok, Mike Tyson egy marihuánafesztiválon szórakozott, ahol egy gigantikus füves cigibe is beleszívott.

Kaliforniában több mint egy éve legális a marihuána fogyasztása és a forgalmazása is. A már 52 éves szupersztár is beszállt a bizniszbe, egy kaliforniai farmon ő is termeszt kannabiszt, sőt, február végére egy fesztivált is szervez Iron Mike a saját birtokára, ahol szintén a fű lesz a középpontban.

Iron Mike egyébként soha nem vetette meg a marihuánát, saját bevallása szerint 2000-ben, az Andrew Golota elleni meccsén is be volt tépve.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@miketyson Smoking A Fatty W/ @breal @brealtv Tag a friend Follow @cmw420tv

Cannabis Marijuana Weed (@cmw420tv) által megosztott bejegyzés,

Tyson nemcsak termeli a növényeket, hanem egy iskolát is létrehozott, ahol a farmereket tanítják, hogyan is kell bánni a palántákkal. A 15 ezer fős California Cityben egyébként örülnek Tyson érkezésének, Jennifer Wood polgármester mindenben támogatja.

(The Sun)

Mindent egy helyen az Eb-ről