Vágólapra másolva!
Keszthelyi Vivien is szerepet kapott a hat részből álló Wonder Women című dokumentumfilm-sorozatban, amely olyan tehetséges nőket fog bemutatni, akik egy-egy férfiak uralta szakmában vagy sportágban érnek el kimagasló eredményeket.

A 21 éves magyar autóversenyző a sorozat 3. epizódjában lesz látható, amely a Visszatérés (Comeback) címet viseli, és amelyből kiderül, hogy milyen hatalmas küzdelem árán lehet eljutni az autóversenyzés világában a legjobbak közé. Keszthelyi Vivien 13 éves volt, amikor megkapta első versenyengedélyét, amivel rajthoz állhatott az Európai Swift-kupa sorozatban. Ő lett az Audi versenyzői akadémiájának első női "hallgatója", és legnagyobb álma az volt, hogy egyszer egy Formula-sorozatan ülhessen volán mögé. A csak női versenyzőket felvonulató W-Series nevű Formula-sorozatig vezető hosszú és rögös utat ismerhetjük meg Vivien szemén keresztül.

A sorozatban szerepel alaszkai halász, német űrhajós reménység, Puerto Rico-i baseballjátékos, kínai karmester és egy indiai pilóta is, aki Boeing 777 gépet vezet.