Kitálalt Cristiano Ronaldo szexuális életéről a barátnője

775413134 Vertical
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) and his wife Georgina Rodriguez pose on the red carpet upon their arrival to the MTV Europe Music Awards at the FIBES Conference and Exhibition Centre of Seville on November 3, 2019. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)
Vágólapra másolva!
Pikáns történeteket elevenített fel Georgina Rodriguez, aki az Én, Georgina című dokumentumsorozatban az egyik legemlékezetesebb együttlétükről is mesélt – vette észre a Bors.

Az argentin születésű spanyol influenszernek és a portugál focistának két közös gyermeke van, Rodríguez pedig összesen öt gyereket nevel. Emellett tavaly elindított a Netflix egy róla készült dokumentumsorozatot, amelyben főszereplőként és részben rendezőként szerepel. A második évad egyik részében olyan téma is szóba került, mint a szerelmi együttlétük Ronaldóval.

„Egyszer, amikor hazaértem, Cris szólt, hogy menjek be a pezsgőfürdőbe. Nagyon ideges lettem, mert nem akartam vizes lenni, ezért felemelt karral mentem be a vízbe" – emlékezett vissza Georgina Rodriguez a sorozatban, ám kiderült, az idegessége nem tartott sokáig. –

Forrás