Vágólapra másolva!
Nem csak személyesen, de az Instagram-oldalán is köszöntötte a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka élete párját, Gelencsér Mátét. Méghozzá nagyon megható módon, igazán különleges meglepetéssel készülve.

A születésnapos, korábbi úszóból és modellből lett edző nemcsak elismerő szavakat, de

különleges fotócsokrot is kapott feleségétől, a háromszoros olimpiai és 26-szoros világbajnok úszófenoméntől,

 közös gyermekük, Layber-Gelencsér Kamília édesanyjától - szúrta ki a Metropol.

Hosszú Katinka, Gelencsér Máté
Hosszú Katinka a közösségi oldalán is felköszöntötte a férjét, Gelencsér Mátét
Fotó: Hosszú Katinka/Instagram

A közösségi oldalán is felköszöntötte Hosszú Katinka a férjét

„Boldog születésnapot a legjobb férjnek és apának!”

 – írta angolul Katinka, hogy a nemzetközi rajongók is értsék, kivel látható a képeken és miért osztott meg ennyi közös fotót a sármos fiatalemberrel.

A tíz felvételből álló ajándékmelléklet, melyek között Máté a kislányukkal, Kamíliával is látható, rajongó szemmel is különleges, hát még Gelencsér Máté szemével nézve! Hiszen ezek a pillanatlenyomatok visszahozzák és intenzíven felidézik azokat az időszakokat és érzéseket, amelyeket együtt éltek át.

Hosszú Katinka (Pécs, 1989. május 3. –) háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő. Az első versenyző, aki egy időben tartotta a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban (200 m, 400 m, rövid pályán: 100 m, 200 m, 400 m).

Ami Hosszú Katinka magánéletét illeti, 2013. augusztus 22-én ment először férjhez az amerikai edzőjéhez, Shane Tusuphoz. 2018 májusában Hosszú és Tusup is arról írtak a közösségi médiában, hogy megszűnt a szakmai és magánéleti kapcsolatuk, júniusban újraindították a válóperüket.

2022. augusztus 22-én másodszor ment férjhez, ezúttal is edzőjéhez Gelencsér Mátéhoz, aki korábban úszó volt, de modellkedéssel is foglalkozott.

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30