Vágólapra másolva!
Óriási botrányt okozott egy repülőgépjáraton a Los Angeles Raiders NFL-csapat egykori pompomlánya, Patricia Cornwall. A korábban a Playboy magazinban is szerepelt nő leköpött egy 80 éves utast, és a rendőröknek kellett elvezetniük őt. A nő mostohaapja szerint Cornwall a saját anyját is halálosan megfenyegette.

Botrányosan viselkedett a Los Angeles Raiders NFL-csapat volt pompomlánya, Patricia Cornwall egy repülőn. A nő vitába keveredett, majd leköpött egy 80 éves férfit - derült ki a TMZ oldaláról.

Cornwall épp a helyét kereste a gépen, de a légiutaskísérők épp italokat és ételeket osztottak ki az utasoknak, így Cornwall nem tudott a helyéhez férkőzni. A légiutaskísérő megkérte, hogy addig üljön le valahova, és innentől szabadultak el az indulatok.

A nő teljesen elvesztette a fejét Forrás: TMZ

Az egyik férfi vitába keveredett a nővel,

és szóvá tette, hogy a 80 éves férfi nem visel maszkot. Később Cornwall megütötte, majd le is köpte az idős férfit.

A nőről nemrégiben újabb kínos információk kerültek napvilágra. Cornwall mostohaapja szerint a nő a saját anyját is életveszélyesen megfenyegette. A volt NFL-pompomlány szerint ő az igazi anyja a mostohaapja és a vér szerinti anyja két, 14 éves ikergyermekének.

- mondta el mostohaapa, Robert Spoeri.

A nőt már korábban is kezelték pszichiátrián, és valószínűleg a repülőn történt incidens után is számolnia kell azzal, hogy újabb vizsgálatoknak teszik majd ki őt.