Botrány az NFL-ben: üveggel dobta meg a klubtulajdonost egy szurkoló - videó

New York Jets v Cleveland Browns GettyImageRank3 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
CLEVELAND, OHIO - SEPTEMBER 18: Owner Jimmy Haslam watches the game against the New York Jets from the sideline at FirstEnergy Stadium on September 18, 2022 in Cleveland, Ohio. Nick Cammett/Getty Images/AFP (Photo by Nick Cammett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Életre szóló eltiltást kapott az a szurkoló, aki egy üveggel dobta meg az NFL-ben szereplő Cleveland Browns tulajdonosát, Jimmy Haslamot.

Az eset vasárnap történt, amikor a Browns 31-30-ra kikapott a New York Jets csapatától. Egy felvételen jól látható, amint a 68 éves amerikai üzletember még a meccs fújása előtt az öltöző felé sietett, ám ekkor egy nézőtérről berepülő üveg eltalálta a lábát. Haslam először megdöbbent az incidenst követően, majd feldühödött, és mutogatni kezdett a lelátóra. A biztonsági személyzet a rendőrséggel közösen átnézte a felvételeket, és azonosítani tudták a támadót.

A rendőrség közleménye szerint őrizetbe vettek egy 51 éves szurkolót, Jeffrey Millert, aki ellen garázdaság, törvényes parancs be nem tartása és testi sértés miatt emeltek vádat.

Ezt követően az NFL-csapat közleményben jelezte, hogy bár szerencsére senki sem sérült meg, a jövőben szeretnének elkerülni a hasonló helyzeteket, ezért a botrányos viselkedése miatt örökre kitiltják a FirstEnergy Stadionból.