Fontos meccset kellett halasztani az NFL-ben az ítéletidő miatt

Denver Broncos v Buffalo Bills GettyImageRank1 nfl bestof topix Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
ORCHARD PARK, NEW YORK - NOVEMBER 13: A general view during the national anthem prior to a game between the Denver Broncos and Buffalo Bills at Highmark Stadium on November 13, 2023 in Orchard Park, New York. Bryan M. Bennett/Getty Images/AFP (Photo by Bryan M. Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
El kellett halasztani az NFL rájátszásában a Pittsburgh Steelers és a Buffalo Bills meccsét, miután ítéletidőt várnak a meccs eredeti időpontjában.

Az eredetileg vasárnapra kiírt meccset hétfőn rendezik majd meg a Buffalo Bills pályáján, a Highmark Stadiumban, miután az eredeti időpontban hóvihart várnak a meteorológusok.

A Highmark Stadiumban csak hétfőn rendezik meg az eredetileg vasárnapra kiírt meccset Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Bryan M. Bennett

Az NFL közleménye szerint a biztonságos rendezés kívánta meg ezt a lépést, miután Buffalo körzetében erős szélre és heves havazásokra számítanak vasárnap, így magyar idő szerint hétfő este 22.30-kor játsszák majd le a meccset.

New York kormányzója, Kathy Hochul még pénteken jelentett be utazási tilalmat Erie megyében szombar estétől, ahol a Bills stadionja is található.

Két nap alatt akár 90 centi hó is eshet és 90 kilométer feletti széllökések is lehetnek.

A rájátszás menete az NFL-ben: