Imádnivaló videón mutatta meg kisfiát Dér Heni

Dér Heni
Dér Heni
Fotó: Instagram / Dér Heni
Vágólapra másolva!
A Megasztár énekesnője 2021-ben szülte Benit.
Vágólapra másolva!

Dér Heni 2003-ban lett ismert, akkor jelentkezett a TV2 Megasztár című műsorának első szériájába (mint ismert, a tehetségkutató műsor idén ősszel újabb évaddal, új énekesekkel tér vissza a képernyőre). Dér Heni akkor több élő adáson is továbbjutott, végül nyolcadik lett. Abból az évadból nagyon sokan maradtak a pályán, akkor tűnt fel Tóth Vera, Oláh Ibolya, Gáspár Laci és Galambos Dorina is.  

Dér Heni
Dér Heni
Fotó: Instagram / Dér Heni

2006-ban megjelent az első albuma a Sugarloaf nevű zenekarral, 2013-ban pedig szerepelt a Sztárban sztár első évadjában, ahol elég hamar kiesett. 2014-ben az énekesnő bekerült A Dal 2014 nemzeti dalválasztó show elődöntőjébe Ég veled – Next please című dalával, majd 2015-ben megint bejutott A Dalba, ezúttal Ébresztő című dalával. 2016-ban a TV2-n szerepelt, akkor A nagy duettben Kucsera Gáborral a 4. helyen végeztek. 

2021-ben, május 13-án született Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke: kalandos volt az útjuk a kórházba, a reggeli forgalmi dugó okozott egy kis riadalmat, így a rendőrség a kismama segítségére sietett, és

 rendőri felvezetéssel érkeztek meg a kórházba.  

"A csodálatosan beállított profi képek helyett egy retro otthoni sorozattal készültünk Beni első szülinapján. Látszik, hogy a valóság sokszor sokkal viccesebb. Mindenesetre tavaly ilyenkor már nagyon dolgoztunk, hogy minden rendben legyen: te is keményen küzdöttél és én is! Mindennél jobban szeretünk apukáddal! Legyél itt nekünk nagyon sokáig és legyél mindig egészséges és vidám!" - állt egy későbbi bejegyzésben

Dér Heni
Dér Heni
Fotó: Instagram / Dér Heni

Az énekesnő hamar visszatért a korábbi életformájához, pár hónappal később újra edzeni és koncertezni járt. Egyszer egy esküvőn voltak, ott készítettek néhány közös képet magukról. "Mi mindent megtettünk, de mégis messziről lerí rólunk, hogy friss szülők vagyunk. Egy normális szelfit nem tudtunk lőni, mert fél szemmel mindig másra fókuszáltunk. Kicsit gyűrött a fejünk, a ruhám... 3 óránként etettem a melegben, de természetesen vasaltan indultam el benne. Se sminkes, se fodrász, de a világon a legboldogabb a mosolyunk..." - írta.

2023 nyarán pedig megszületett Dér Heniék második gyereke, Blanka akit már nagyon vártak a szülei és nagytesója, Bendegúz is. 

Az énekesnő most egy új videót mutatott Benedekről, amit itt nézhet meg