Tóth Gabi felújította szentendrei álomotthonát

Tóth Gabi
Tóth Gabi
Fotó: instagram.com/tothgabi/
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi még a férjével, Krausz Gáborral költözött a házba, amit most felújított.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi új képet mutatott a családi házról, ahova Krausz Gáborral költözött. Azóta elváltak, a séf elköltözött a közös otthonukból, ahol egyre többször bukkan fel az énekesnő új barátja, Papp Máté Bence. Korábban is több újítást végeztek a házon, és úgy tűnik, Tóth Gabi folytatja az otthonuk rendbe tételét. Most a konyha került sorra, ami teljesen megújult.

Teljesen megújult a konyha

"Amikor megvettem a házam, tudtam, hogy ez egy régi ház, és rengeteg munka lesz vele, de úgy voltam vele, hogy majd szépen lassan épül, megújul, viszont az enyém. A konyha volt a legnagyobb vágyam, hogy elkészüljön! És itt van! Alig hiszem el, hogy ez tényleg az én álomkonyhám, mert pontosan ilyenre vágytam! Jó a függönyök még hiányoznak, de majd azt is kitalálom, hogy milyen illene ide a legjobban. Profi csapat dolgozott rajta,akiknek nagyon hálás vagyok! Apa és fia idejöttek, majd pár nap múlva precízen, mindent megcsináltak úgy, ahogy elképzeltem!" - írta az énekesnő.

"Azóta nincs olyan nap, hogy ne főznék valami finomat! Pontosabban, remélem, hogy finom. Eddig nem érkezett panasz a főztömre" - tette hozzá.

Korábban is sok munka volt a házban

A vidékre költözés nagy örömmel és sok munkával járt a családnak, Krausz Gábor és Tóth Gabi is sokat meséltek akkoriban arról, hogy ők maguk végzik a felújítás egy részét.

„Már nem bérlemény, nem másnak fizetek, hanem a banknak, de legalább ez már a miénk lesz. Mi alakítjuk, rendezgetjük, bár még inkább

abban a fázisban van, hogy bontjuk atomjaira, hogy azután újra összerakhassuk.

Őszintén nem látom még, hogy ebből az állapotból hogyan lesz pár hét múlva költözés, de muszáj, hogy legyen. Úgyhogy, ha más nem, még a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra. Még el sem hiszem, hogy megtörtént" – írta blogjában az énekesnő tavaly, mikor megvásárolták az ingatlant.