A Kőgazdag fiatalok sztárja gigamelleit fotózta - kép

Vágólapra másolva!
A Kőgazdag fiatalok sztárja szexi fotójával felforrósított a hangulatot.
Vágólapra másolva!

A Kőgazdag fiatalok szereplője köztudottan plasztika függő, már egy garzonlakása árát elköltötte a szépészeti beavatkozásokra. Már megszámolni sem tudja, hányszor feküdt kés alá. Saját bevallása szerint a sokat dicsért feneke eredeti, azonban melleit nem a természetnek köszönheti.

Tuvic Aleksandra köztudottan imádja mutogatni magát, ezért gyakran látható a közösségi oldalain szexi, merész ruhákban, de ha úgy tartja kedve, félmeztelenül is szívesen pózol. Nemrég az Instagram-történetében osztott meg gy fotót, ahol egy szűk, fekete ruhát viselt, mely mélyen dekoltált, így hatalmas mellei majd kiesnek belőle. A sztár a hosszú lábait az oldalt felvágott szoknyája sem rejtette el.

Tuvic Aleksandra
Fotó: Tuvic Aleksandra / Instagram

Meztelenül is pózol

Nem tagadja, hogy készültek róla ilyen képek, de arról is beszélt, miért nem indít OnlyFans-oldalt.

Nagyon sokszor megkapom a kérdést, hogy miért nem csinálok OnlyFans-oldalt... 

Lehet, hogy tényleg egy balek vagyok, amiért ingyen kirakom a bikinis fotóimat. De őszintén szólva, nem ebből akarom keresni a kenyerem. A másik nagyon fontos ok pedig az, hogy nem akarom, hogy majd a gyerekeimnek az óvodában mutogassák a többiek a korhatáros fotóimat. 

Persze rólam is vannak meztelen képek, kiről nincsenek?! 

De nagyon figyelek, hogy ezek ne kerüljenek nyilvánosságra" - részletezte. 

Szakított párjával

A Kőgazdag fiatalok hatalmas mellű, plasztikafüggő sztárja Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél a Párharc legutóbbi évadában tűntek fel együtt, épp a döntő előtt kellett távozniuk a műsorból. A szakításról a páros női tagja, Tuvic Aleksandra szólta el magát egy követője kérdésére válaszolva.

A sztárpár a műsorban is többször összevitázott, ezért sem meglepő, hogy véget ért a kapcsolatuk, azonban azt nem tudni, mikor és miért döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Tuvic Aleksandra egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben szólta el magát a szakításról.

"Szerencsés embernek gondolom magam, mert többször megadatott már az életemben, hogy igaz, önzetlen és tiszta szerelmet érezzek és tapasztaljak egy személy iránt. A Nagy Ő még várat magára, mert jelenleg egyedülállóként élem a hétköznapjaimat, de semmire sem vagyok ráfeszülve, hiszen tisztában vagyok magammal, és tudom, hogy eljön majd az az ember, akivel életem végéig megtapasztalhatom a szerelmet" - magyarázta Tuvic Aleksandra, akinek a szavai alapján úgy tűnik, hogy már túl van Gelencsér Kornélon és a szakításon is.