Baleset érte a Házasság első látásra egyik legmegosztóbb sztárját

Dávid Petra
Dávid Petra
Fotó: instagram.com/davidpetraedzo/
Vágólapra másolva!
Agyrázkódása lett, úgy beverte a fejét, hogy feküdnie kellett napokig.
Vágólapra másolva!

A TV2 sikerműsorának szereplője volt Dávid Petra, akit már közel 40 ezren követnek az Instagramon. Most a követőinek arról mesélt, hogy egy baleset miatt alig tudott kikelni az ágyból.

Dávid Petra
Dávid Petra
Fotó: instagram.com/davidpetraedzo/

„Ennyire béna is csak én vagyok… Tökkel lökött lettem, ahogy nagyi mondta vala. A kocsi csomagtartóját rávágtam a fejemre. Ne, ne kérdezd, hogy sikerült… Kevés alvás, stressz, figyelmetlenség. Ami az előző hetemet abszolút jellemezte” – írta.

„Én pedig csak azzal voltam elfoglalva, hogy mekkora a pukli a fejemen. Egész hétvégén olyan voltam, mint akit összevertek, ágyból kikelni is nehéz volt, figyelni, koncentrálni... minden nehezen ment. Valószínű agyrázkódást kaptam” – fejtegette.

Furcsán alakult a kapcsolata

A Házasság első látásra egykori szereplői több meglepetést tartogatnak a követőiknek, ugyanis a legmegosztóbb, legbalhésabb házaspár, Dávid Petra és Kabai András végül igazán közel kerültek egymáshoz, pedig a műsorban úgy tűnt, kibékíthetetlen ellentét van köztük, a férfi sokszor megalázta a feleségét. Kapcsolatuk úgy ért véget, hogy a férfi ordítva küldte haza Petrát a lakásából, a kísérlet végét sem várták meg. A nő elmondásai szerint a kapcsolatuk egy ponton kisiklott, majd helyrehozhatatlannak bizonyult. Kabai András pedig az érezte, hogy komoly gondok vannak a feleségével, amit többször is szóvá tett. 

Mivel a műsort még tavaly nyáron forgatták, így közel egy év eltelt a döntésük óta. Akik követik a szereplők közösségi oldalait, azoknak feltűnhetett, hogy egyre több közös képet osztanak meg, ami a műsor után megdöbbentő fordulat.

A legtöbb esetben azt éreztem, hogy Andris viselkedése nem nekem szól. Én nem szeretek abbahagyni dolgokat. 

Az a pont, ahol már összepakoltam a cuccaimat, az már nem lehetett volna visszafordítani. A személyes varázsom Andris felé egy kicsit később érkezett meg. Igazából közösek a céljaink, úgyhogy jóban vagyunk. Biztosan fogtok még velünk együtt találkozni, erről a részéről nem is szeretnék többet mondani" - magyarázta titokzatosan nemrég Dávid Petra, aki nem árulta el, pontosan mi van kettejük között, de rengeteg időt töltenek együtt a műsor után egy évvel is, sőt, egyre intimebb helyzetekben láthatók.