Intim helyzetben fotózták a Házasság első látásra legmegosztóbb házaspárját - kép

Házasságelsőlátásra, DávidPetra, Kabai
Vágólapra másolva!
Már több mint egy hete véget ért a TV2 nagysikerű társkeresője, azonban az érdeklődés egyáltalán nem lankad a részt vevő házaspárok iránt. A Házasság első látásra legmegosztóbb párja volt Dávid Petra és Kabai András, akik hatalmas vitákat generáltak a kísérlet során, nem is várták meg a végét, hamarabb szakítottak a többi párnál. Azonban a műsor vége óta egyértelmű, hogy nagyon közeli kapcsolatban állnak, egyelőre titkolóznak, pontosan mi van kettejük között.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra című reality elképesztő nézettséget hozott a TV2-nek, így nem meglepő, hogy a csatorna úgy döntött, hamarosan érkezik a műsor újabb évada. Az első évad  április 26-án este ért véget, amikor kiderült, hogy mely párok döntöttek úgy, hogy a kísérlet után is folytatják a házasságukat. Egy páron, Gyöngyin és Csabán kívül senki sem döntött végül a közös jövő mellett, viszont voltak, akik házasságon kívül adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak, de azok sem bizonyultak tartósnak, ma már senki sem alkot egy párt közülük.

Házasság első látásra, András & Petra
András és Petra az esküvőjükön. Nehezen indult a kapcsolatuk, most azonban meglepő a viselkedésük
Fotó: TV2 

Azonban a kísérletben résztvevők jóban maradtak, szoros barátságok köttettek, és gyakran találkoznak egymással. Legutóbb Szandavári Gergely tett közzé egy fotót, melyen egy másik szereplő volt feleségével, Góbi Hildával látható, akivel egy romantikus vacsorát töltött el kettesben, de azt tagadták, hogy több lenne köztük barátságnál vagy munkakapcsolatnál.

A Házasság első látásra egykori szereplői azonban még több meglepetést tartogatnak a követőiknek, ugyanis a legmegosztóbb, legbalhésabb házaspár, Dávid Petra és Kabai András végül igazán közel kerültek egymáshoz, pedig a műsorban úgy tűnt, kibékíthetetlen ellentét van köztük, a férfi sokszor megalázta a feleségét. 

Kapcsolatuk úgy ért véget, hogy a férfi ordítva küldte haza Dávid Petrát a lakásából, a kísérlet végét sem várták meg. A nő elmondásai szerint a kapcsolatuk egy ponton kisiklott, majd helyrehozhatatlannak bizonyult. Kabai András pedig az érezte, hogy komoly gondok vannak a feleségével, amit többször is szóvá tett. 

Mivel a műsort még tavaly nyáron forgatták, így közel egy év eltelt a döntésük óta. Akik követik a szereplők közösségi oldalait, azoknak feltűnhetett, hogy egyre több közös képet osztanak meg, ami a műsor után megdöbbentő fordulat.

A legtöbb esetben azt éreztem, hogy Andris viselkedése nem nekem szól. Én nem szeretek abbahagyni dolgokat. 

Az a pont, ahol már összepakoltam a cuccaimat, az már nem lehetett volna visszafordítani. A személyes varázsom Andris felé egy kicsit később érkezett meg. Igazából közösek a céljaink, úgyhogy jóban vagyunk. Biztosan fogtok még velünk együtt találkozni, erről a részéről nem is szeretnék többet mondani" - magyarázta titokzatosan nemrég Dávid Petra, aki nem árulta el, pontosan mi van kettejük között, de rengeteg időt töltenek együtt a műsor után egy évvel is, sőt, egyre intimebb helyzetekben láthatók.

Legutóbb mindketten fekvő pozícióban kerültek egymáshoz közel, ugyanis András a földön fekve tartotta meg Dávid Petrát, hiszen egy közös jógaórán vettek részt, de a bejegyzés szövege is elég sokatmondó arról, mi történhet épp kettejük között.

Kipróbáltunk egy számunkra új sportot, a páros jógát. Mint ahogy látjátok, elkerülhetetlen az érintés és a másikban való bizalom. Ezután jólesően elfáradtunk

 - írta bejegyzésében Dávid Petra, aki egyéb részleteket egyelőre nem árult el a kapcsolatukról.