Noel, a rockfater<br/>

Vágólapra másolva!
Kislánya született Noel Gallaghernek, az Oasis vezérének. A büszke apa a kórházzal szemközti pubban egy pint sört ivott első gyermeke egészségére.
Vágólapra másolva!


Fotó: Reuters

A szülés után az izgatott és boldog apa, hátrahagyva a pezsgővel koccintó rokonságot, leszaladt a kórházzal szemközti pubba, és egy pint Guiness sört ivott kislánya egészségére. "Nagy tévedés a kórház részéről, hogy nem árulnak Guinesst" - sütött el egy rá jellemző poént az Oasis gitáros-dalszerzője.

Noel és Meg 1994-ben ismerkedtek meg egymással, és 1997. júniusában házasodtak össze Las Vegasban. A party-szervezéssel foglalkozó Matthews azóta férjével egyenrangú hírességé vált, a londoni társasági élet egyik központi figurája. A szülést megelőző időszakban azonban felhagyott az állandó bulizással, és áttért az egészséges életmódra.

A zenekarban ugyan egyértelműen Noel Gallagher viszi a prímet, az "utódlási versenyben" azonban alulmaradt: öccse, Liam vállát tavaly szeptember óta nyomja az apaság felelősségének súlya. Az Oasis énekese és felesége, a színésznő Patsy Kensit azzal keltettek feltűnést, hogy fiukat Lennonnak keresztelték.

Az Oasis legújabb, sorrendben negyedik albuma Standing On The Shoulder Of Giants címmel február 28-án jelenik meg.

Ajánló:

Új image, de a zene változatlan.