Twin Peaks-játék: nyerjen relikviákat!

Vágólapra másolva!
Játsszon Twin Peaks-játékunkon, nyerjen DVD-t és más relikviákat! Öt héten át tartó sorozatunkban tudása mellett szerencséjét is próbára teheti, s végül még többet tudhat meg David Lynch és Mark Frost zeniális sorozatáról.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGO"Meghalt - egy zsákba csavarták bele" - Laura Palmerrel kezdődött minden. Ő volt az, akinek halála felkavarta Twin Peaks állóvizét, hogy a zavaros vízben Lynch pokla nyíljon meg. A szőke és angyali Laura szimbólum, nem a sorozat hús-vér szereplője; szimbóluma a romlásnak és az ellenállhatatlan kísértésnek, a bűnbeesésnek és a felszín alatt lappangó fenyegetésnek. A sorozat jelképe is az ő fényképe lett: az őt alakító Sheryl Lee ballagási képe. Halála napján (1989. február 22-e, ha Önök is állítanának gyertyát az emlékére) évről évre a Great Northernben gyűlnek össze az eltökéltebb rajongók.

Ha azt nem is ígérhetjük, hogy a 14. évfordulóra eljuttatjuk Önöket a neves hotelbe, azt azonban mindenképpen, hogy otthonába eljuttatjuk a sorozatot. Világszerte decemberben jelent meg a Twin Peaks első szezonja DVD-formátumban, 4 lemezen. A doboz a pilot mellett az első hét epizódot tartalmazza, valamint egy korongot az elmaradhatatlan extrákkal. Ezen aztán van minden, ami egy fanatikusnak kellhet: riportfilm a forgatásokról, a Wrapped in Plastic című fanzin kiadásai, képek, jelenetek.

Játékunk öt fordulós, hetente egy-egy kérdést teszünk fel Önöknek. Játszani sms-ben lehet, nyereményeket minden héten a helyes megfejtők közül sorsolunk, s a jó megoldások a sorozat végén a fődíjért újabb sorsoláson vesznek részt. Az Ön dolga az, hogy a helyesnek ítélt válasz mellett zárójelben található kódot beküldi a 06/90/633-036 telefonszámra. Kis- és nagybetű nem számít, de kérjük más szöveget ne írjanak az üzenetbe. Az adott fordulóban szavazni mindig a következő hétfőn délelőtt 11:30-ig lehet. Minden héten 12:00-kor új forduló indul.

Az első kérdés pedig igazi klasszikus, hiszen Laura halálával kezdődött minden...

Ki ölte meg Laura Palmert?

a: Benjamin Horne (TP1 A)
b: Leland Palmer (TP1 B)
c: Leo Johnson (TP1 C)

Az SMS díja: 240 Ft+ÁFA