Nem engedték soha aludni, állandóan alkohollal itatták - pert indított egy realitysztár

bor fejfájás alkohol Mik az alkoholizmus jelei, és mi az első lépés a megoldás felé?
Vágólapra másolva!
Komoly vádakkal illeti a Vak szerelem című valóságshow-t az egyik szereplője, Jeremy Hartwell. A férfi a második évadban vett részt, és egyebek mellett azt állítja, ki sem fizették őket rendesen.
Vágólapra másolva!

A Vak szerelem című műsor lényege, hogy az abban részt vevők úgy szeretnek egymásba, hogy nem is látják a másikat, csak egy falon keresztül beszélgetnek egymással. Ha viszont kialakul a kölcsönös vonzalom két ember között, akkor egy héten belül össze is házasodnak a kamerák előtt.

Erre a műsorra tett panaszt Hartwell: arról számolt be, hogy nem kaptak elegendő ételt, vizet, folyton alkohollal tömték őket, nem engedték őket eleget aludni, így még jobban kényszerítve őket az ismerkedésre.

Hartwell olyannyira komolyan gondolja a vádjait, hogy egy keresetet nyújtott be a produkció ellen, ahol leírja, hogy a minimálbérnél is kevesebbet kapott a tévés szerepléséért, nem biztosítottak nekik étkezési szüneteket, és ráadásul még dolgoztatták is őket-írja a Variety.

A valóságshow-szereplő arról is beszámolt, hogy elvették a telefonjaikat, pénztárcájukat és az összes iratukat a műsor előtt, és holmijukat is átkutatták, melyet filmbe illő jelenthez hasonlított.