Titkokat árult el kapcsolatáról Stana Alexandra

Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Stana Alexandrát a Dancing with the Starsban ismerhette meg a közönség, a táncosnő már harmadik alkalommal áll a táncos műsor színpadán, ezúttal Iván Bence partnereként. Stana nem csak tánctudásával, hanem viharos szerelmi életével is felhívta magára a figyelmet, ugyanis pár hónap házasság után elhagyta Köcse Györgyöt egy nős férfi, Meggyes Dávid miatt. Azóta mindketten elváltak korábbi partnereiktől és nagy volt az összhang közöttük, de a táncos műsor most próbára teszi a kapcsolatukat.
Vágólapra másolva!

Stana Alexandra őszintén nyilatkozott arról, hogy milyen most a kapcsolata Horváth Gréta exférjével, Meggyes Dáviddal, akit sokan támadtak azért, hogy elhagyta feleségét a táncosnő miatt. A párost sosem zavarta túlzottan mások véleménye, hiszen nagy közöttük az összhang. Azonban most Stana Alexandra nagyon elfoglalt a TV2 show-műsora miatt, ez próbára teszi a kapcsolatot.

"Dávid és anyukám minden terhet levesznek a vállamról, nagyon hálás vagyok nekik! A párom átvállalta a házimunkát, ezért megígértem neki, hogy ha vége van a Dancingnek, akkor fél éven keresztül semmit sem kell csinálnia. A kutyusomat felváltva pesztrálják anyukámmal. Próbák után Dávid el szokott vinni bennünket Bencével kikapcsolódni a parkba, Bence pedig rendszeresen szurkol Dávid focimeccsein. Próbálom megbecsülni ezt a pörgős időszakot, imádom minden percét, mivel olyan a műsor, hogy nem tudjuk, számunkra meddig tart, ezért nem vágyom pihenésre, mert sajnálom majd, ha véget ér" - kezdte Stana Alexandra, akinek szinte minden szabadidejét leköti a műsorra való felkészülés, hiszen a koreográfiákat is maga találja ki.

A táncos örül, hogy Meggyes Dávid nagyon megértő a munkáját illetően, bár bevallotta, hogy nem mindig mentek simán a dolgok kettejük között.

összecsiszolódtunk. Összehangoltuk a szokásainkat, az életünket, gördülékenyen megy minden. Persze akadnak viták, mert szenvedélyesek vagyunk.

Én vagyok az impulzívabb természet, előfordul, hogy generálom a feszültséget.

Nőből vagyok, szoktam hisztizni. Dávid nem veszekedős típus, de nála is ki tudom húzni a gyufát. Olyankor szépen helyrerak, hogy ezt ne csináljuk egymással. Tányértörésig nem szoktunk eljutni" - idézi a Bors Stana Alexandrát, aki elárulta, hogy temperamentuma néha megnehezíti a párkapcsolatát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!