Újabb gyanús jel mutatja, hogy véget ért a TV2 sztárpárjának szerelme

Kecskés Enikő
Vágólapra másolva!
Bár próbálták titokban tartani, jó ideje nyilvánvaló volt, hogy egy párt alkot T. Danny és Kecskés Enikő. Már korábban is azt beszélték, hogy viharos kettejük kapcsolata, több szakításon is túl vannak, most tényleg véglegesnek tűnik a döntésük - erre utal az ismert énekes legújabb üzenete is.
Vágólapra másolva!

Soha nem vállalta fel hivatalosan kapcsolatát T. Danny, azaz Telegdy Dániel és az Ázsia Expresszből is ismert Kecskés Enikő, de egyértelmű volt, hogy egy párt alkotnak. A fiatal lánya a TV2 stúdiójában végig izgult a show alatt az énekesért, és közös képek is készültek róluk, sőt, az egyik adásban T.Danny üzent is a barátnőjének.

T. Dannyék kapcsolata sosem volt békés Fotó: Polyák Attila - Origo

Kapcsolatukban több hullámvölgy is volt már, Kecskés Enikő a múltkor is furcsán viselkedett, amikor Pető Brúnóval osztott meg közös fotókat, majd hirtelen letörölte azokat, és senki nem értette, hogy mi célja volt ezzel, de valószínűleg T. Dannyt akarta ezzel bosszantani.

A páros vélhetően már az ünnepeket sem töltötte együtt, és hetek óta nem követik egymás közösségi oldalait, azaz nem kíváncsi egyikük sem arra, mit csinál a másik.

Kecskés Enikő egyelőre nem reagált Forrás: Kecskés Enikő/Instagram

T.Danny péntek éjszaka egyedül kocsikázott a városban, egy rövid Instagram-videóban pedig ezeket a sorokat játszotta le vezetés közben a saját dalából.

Amióta nem vagy,

Egyedül hajtok a városon át,

Megérdemlem, hogy elhagyj,

Ameddig csak élek, én várok rád!

Szinte biztos, hogy Kecskés Enikő, illetve a szakítás miatt tette közzé a felvételt, de egyelőre egyik fél sem szólalt meg a témában.