Meglepő dolog derült ki Kulcsár Edináról és a gyerekekről

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Hamarosan hat kiskorú gyerekért vállal felelősséget Kulcsár Edina és G.w.M, akik második közös babájuk érkezésére készülnek. Az egykori szépsékirálynő már a negyedik hónapban van, amit elég sokáig próbált eltitkolni a nyilvánosság előtt. A rapper és felesége egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy hogyan oldják meg a gyerekek felügyeletét, most kiderült, hogy valójában mi ennek az oka.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereküket várják, aki egy kisfiú lesz, ami a rapper nagy vágya volt. Kulcsár elmondása szerint férje mindig is azt mondogatta neki, hogy a legjobban azt szeretné, ha még egy fiúval is megajándékozná a kislányuk után, ez elég gyorsan meg is történt, hiszen a kis Amara még nincs egyéves sem. 

A házaspár azonban nem idegeskedik azon, hogyan oldják meg az életüket a gyerekekkel, pedig hat kiskorúért vállalnak felelősséget, amikor a rapper előző kapcsolatából született kislány és kisfiú is velük vannak. Most egy közeli ismerősük elárulta, hogy miért nem aggódnak a kialakult helyzeten, és miért merték vállalni az újabb babát.

A hat gyerek nem kevés, de Edina és Márk egyáltalán nem stresszel ezen. A család eddig is segített nekik, és amúgy Amara mellett is volt bébiszitter.

Mondjuk ő már nem dolgozik ott, azt hiszem, hogy kirúgták, de a kisfiú mellé is szeretnének majd valakit, aki támogatja őket. Szerintem ezzel amúgy semmi baj nincsen" - mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor, aki tudja, hogy sokan segítették a házaspárt eddig is, így nem kell félniük, hogy magukra maradnak a gyerekekkel, főleg úgy, hogy bébiszitter segítségét is kérik.