Courteney Cox megrázó kijelentést tett lányáról

Courtney Cox
Vágólapra másolva!
Courtney Cox és David Arquette közös gyereke, Coco Arquette már 19 éves.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok Monicája, Courteney Cox 11 év házasság után vált el férjétől még 2010-ben. A párnak van egy közös lánya, Coco Arquette , aki ma már 19 éves. A Sikoly-filmek sztárja úgy gondolja, hogy nem nevelte elég szigorúan a gyerekét, amit utólag már nagyon megbánt, valamint számos kellemetlen helyzetet elkerült volna. 

Nem akartam közbelépni, még akkor sem, amikor tudtam, hogy valami nincs rendben, mert annyira mérges lenne rám.

Bíznom kellett volna magamban, közbe kellett volna lépnem. A korral együtt megtanultam nemet mondani és határokat húzni. Bár csak szigorúbb lettem volna vele akkor, amikor még gyerek volt!" - mesélte Minnie Driver " Minnie Questions " című podcastjában.

Habár Coconak az édesanyja és az édesapja is ismert világsztárok, úgy él, mint egy hétköznapi átlaggyerek.

"Hála istennek, Coco nem szereti a dizájner cuccokat és a drága ruhákat. 

Az Amazonon vásárolja meg a ruháit, és egyáltalán nem akar más lenni, mint a többiek, inkább a kortársaihoz szeretne hasonlítani. 

Szerencsés vagyok, amiért ő a lányom" - idézte szavait a Fox News. 

11 év után vált el

Courtney Cox és David Arquette az 1995-ös Sikoly forgatásán találkoztak, és 1999-ben házasodtak össze. Hollywoodi mércével egy örökkévalóság óta - konkrétan azonban csak 11 éve - voltak házasok, és a kiegyensúlyozott, boldog családi élet mintaképei. A bulvármédia szappanoperát csinált a szakításukból, David Arquette pedig rendszeres vendége volt a Howard Stern rádióműsorának. Bevallotta, hogy a szexuális életük régóta haldoklott. A mindig jólnevelt Courtney Cox nem asszisztál volt férje nyilvános panaszkodásaihoz, inkább barátnőjéhez, Jennifer Anistonhoz játr vigaszért, akit egykor ő segített át a váláson. A sors fintora, hogy ismét együtt szerepeltek a Sikoly negyedik, illetve ötödik részében is.

Fél a tükröktől

Courteney Cox kifejezetten fél az öregedéstől, és rengeteget foglalkozik azzal, hogy meg tudja őrizni régi szépségét. "Nagyon jól tudom, hogy időnként szinte megszállottan foglalkozom a külsőmmel. Nehezen fogadom el, hogy öregszem" - mondta el a színésznő egy interjúban - "Napról napra változik az arcom és a testem, sajnos nem tudok nem figyelni arra, hogy egyre ráncosabb a bőröm. Talán még az a legjobb módszer, ha nem veszem körül magamat tükrökkel. Próbálom a minimumra csökkenteni azokat az alkalmakat, amikor tükörbe kell néznem. Egyáltalán nem taszít annak a gondolata, hogy orvosi segítséget is igénybe vegyek a szépségem megőrzéséhez" - mesélte még korábban.