Durva baleset érte a Next Top Model Hungary sztárját - videó

Keveházi, NTMH
Vágólapra másolva!
Mondhatni, szó szerint nagy pofára esés volt az egyik feladat a Next Top Model Hungary versenyzőjének.
Vágólapra másolva!

Durva jelentnek lehettek szemtanúi azok, akik figyelemmel követték a Next Top Model Hungary legutóbbi adását, mely ismét bővelkedett drámában, sírásban és feszültségben. A versenyzőknek ismét sok nehéz feladatot találtak ki a műsor készítői, az egyik ráadásul egyáltalán nem volt veszélytelen, Keveházi Lili meg is sérült a teljesítése közben.

A feladat az volt, hogy lebegő kockákon lépkedve kellett egy vízzel teli medence közepébe besétálniuk, miközben hosszú ruhájuk és a csúszós felület nehezítette a dolgukat. A bevonuláskor úgy tűnt, hogy nem lesz gond, azonban az egyre vizesebb járólapokon Keveházi Lili elcsúszott, és csúnyán megütötte magát, arccal a vízbe zuhant.

Örödög Nóra azonnal a segítségére sietett, de ő akkor azt mondta, hogy jól van, de látni lehetett az arcán, hogy nagyon megijedt. Később be is vallotta, hogy nagyon megütötte magát, és bicegve sétált ki a többi lány közé, de ő inkább azon aggódott, hogy nehogy emiatt essen ki a műsorból, holott nemrég kapott egy második esélyt.