Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója - fotók

Szabó Franciska
Szabó Franciska
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Egyre népszerűbb az Instagramon a TV2 volt sztárja.
Vágólapra másolva!

Egyre többen követik az Instagramon Szabó Franciskát, akit az Exatlonban ismerhettek meg a tévézők: már 186 ezren követik naponta a posztjait. Jó ideje az Egyesült Államokban él, pankrátori karriert épít elég sikeresen, de közben indul egy Power Slap nevű versenyen is, ahol a cél minél nagyobb pofont kiosztani a riválisnak, miközben el kell viselni annak ütéseit is. Biztos van, aki ilyesmin szórakozik, de neurológusok aggódnak az agykárosodások miatt, mert gyakran összeesnek, elszédülnek, elájulnak a versenyzők.

A korábbi cselgáncsozó, későbbi Exatlon-szereplő Sheena Bathory néven indul

 - a nevet alighanem Ecsedi Báthori Erzsébettől, Báthory magyar grófnőtől kölcsönözte, aki a történelmi Báthori-család szülötte. Báthori Erzsébet alakját rémséges és kegyetlen tettek legendái övezik, a vámpírszerű borzalmak egyik jelképe lett.  

Szabó Franciska nemrég akkora pofont adott egy másik nőnek, hogy annak szinte lerepült a feje, magatehetetlenül elzuhant, majd a földön próbált magához térni. A "magyar hurrikán", ahogy hívják őt az USA-ban, ezúttal egy ketrecharcos ellen bizonyíthatott nemrég Las Vegasban. A fogadóirodák szerint a magyar lány volt az esélyesebb, egyrészt eddigi gigászi pofonjai, másrészt a tapasztalata miatt, ugyanakkor az ellenfelet sem lehetett lebecsülni. Szabó Franciska, azaz Sheena Bathory végül nyert, de keserű volt neki ez a győzelem, mert az ellenfelét kizárták, ugyanis lábai nem érintették a földet, amikor megütötte őt.

Friss képein dominaként pózol a kamerák előtt, persze az ilyen szettek nem ritkák az amerikai pankrációban sem. Alább friss posztja: 

Az Exatlon Hungary, ahol Szabó Franciska igazán ismert lett, egy 2019-ben indult, török licencen alapuló ügyességi és extrémsport vetélkedőműsor, amelyet a TV2 adott. Az első három évad műsorvezetője Palik László, a negyedik évad műsorvezetője Monoki Lehel volt. A második évadtól kezdődően egy új online riporterrel bővült a stáb. A második és a harmadik évadban ezt a pozíciót Gelencsér Tímea töltötte be, a negyedik évadban pedig Nagy Réka vette át a szerepet.

A 2022-es Exatlon Hungary negyedik évada All Star évad volt, vagyis az addigi három évad legeredményesebb versenyzői küzdöttek meg a főnyereményért és a dicsőségért.