Vajna Tímea feladta: már nincs remény

Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Vajna Tímea az elmúlt években négyszer vetélt el, mára lemondott arról, hogy természetes úton szülessen gyereke.
Vágólapra másolva!

Vajna Tímea nemrég a teherbe esés nehézségeiről, a gyerekvállalással kapcsolatos akadályokról írt az Instagramon, erről forgatott újabb riportot a TV2.

Minden fiatal lánynak üzenem, csak mert jót akarok, hogy időben fagyassza le a petesejtjeit.

Több ciklusban is akár (ha nincs párkapcsolatban, vagy egyéb okok miatt), mert utána már túl késő lesz. Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés" – írta a napokban a közösségi oldalán Vajna Tímea.

"Én 35 évesen fagyasztottam le először, de sajnos eddig nem működött még az sem" – árulta el ugyanabban a posztban. Az üzletasszony már néhai férjével, Andy Vajnával is tervezett családot, majd az örökbefogadáson is gondolkodott, de végül nem vágott bele – mára pedig már arról is lemondott, hogy természetes úton szülessen gyereke.

Új férj, újabb próbálkozások

Vajna Tímea tavaly aztán újra férjhez ment, üzletember párjával, Ráthonyi Zoltánnal Los Angelesben házasodtak össze. Eddig vele is sikertelenül próbálkoztak, amiről Vajna Tímea már az esküvői képek mellett beszámolt: 

2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is...

Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a 4. Angyalka, és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült" – írta akkor az Instagramon.

Mit mond a pszichológus?

"A vetélés kapcsán nemcsak az édesanya, hanem az egész család érintett, tehát a leendő apuka, a leendő nagyszülő, a család. Mindenki ezt egyfajta gyászként éli meg. Ez a legtraumatikusabb életesemény, amikor a születés és a halál összér. Az élet kezdetére, egy örömteli dologra készül, és mégis gyászoló szülővé válik valaki" – mondta ennek kapcsán dr. Zelena András pszichológus a Tények Pluszban. A TV2 teljes riportját meg tudja nézni itt: