Megszületett Hilary Duff negyedik gyereke

Vágólapra másolva!
Kislánnyal bővült a család, már képet is mutattak róla.
Vágólapra másolva!

Hilary Duff 2024. május 3-án életet adott negyedik gyerekének, a kicsi az otthonukban született. Az örömhírt az Instagram-oldalán jelentette be néhány fekete-fehér fotó kíséretében, a bejegyzésben pedig azt is elárulta, hogy a negyedik gyereke a Townes Meadow Bair nevet kapta.

Townes Meadow Bair, most már tudjuk, miért váratott minket olyan sokáig… Tökéletesítette azokat a pofikat! Hónapok óta arról álmodtam, hogy a karjaimban tarthatlak, és az elmúlt öt nap minden egyes pillanata, amikor megismerhettelek, bámulhattalak és megszagolhattalak, egyszerűen varázslatos volt.

 Mindannyian annyira szeretünk téged, mintha a kezdetek óta velünk lennél, szépségem"

– olvasható a színésznő bejegyzésében a közösségi oldalon.

Férjével, Matthew Komával már van két közös kislányuk, akik most öt-, illetve háromévesek, Duffnak  pedig még az előző házasságából született egy fia, aki ma már 12 éves.

Legutóbb is az otthonszülést választotta

2021-ben szintén intim fotókból derült ki, hogy megszületett Hilary Duff harmadik, és Matthew Komával közös második babája, aki a Mae James Blair nevet kapta. A színésznő korábban elmondta, hogy retteg attól, hogy lánya születik, és titkon fiúra vágyik.

A kislányt otthon, egy medencében szülte meg március 24-én - derült ki az akkori bejegyzésből. A fotón a kétéves Banks, és a sztár korábbi házasságából született fia, a nyolcéves Luca is szerepelt.

Munkanélkülinek nevezte magát, pedig aktív

Tavaly írtunk arról, hogy a Disney egykori sztárja, Hilary Duff különös posztott tett közzé, "munkanélküliként" hivatkozott magára. Akkor úgy tűnt, mintha a Lizzie McGuire egykori címszereplője nem nagyon bánná az aktuális helyzetét: teniszütővel a kezében, pálmafákkal a háttérben pózolt. 

Tény, hogy Duff legutóbb öt éve játszott mozifilmben (a The Haunting of Sharon Tate-ben), és már énekesnőként sem aktív (legutóbbi lemeze 2015-ben jelent meg), a "munkanélküli" státusz viszont erős túlzás, hisz tavaly az ő főszereplésével indult el az Így jártam anyátokkal spin-offja, az Így jártam apátokkal.