Felismerhetetlenre öregedett a Starsky és Hutch sztárja - fotók

Vágólapra másolva!
A Starsky és Hutch egyik címszereplője, Paul Michael Glaser már 81 éves, nézze meg pár frissebb fotón!
Vágólapra másolva!

Bizonyára sokan emlékeznek a Starsky és Hutch című krimisorozatra, amely eredetileg 1975 és 1979 között futott, a magyar televízióba viszont csak a nyolcvanas évekre jutott el. 

A széria címe egy Kaliforniában tevékenykedő zsarupárosra utalt, akik közül Starsky (David Paul Glaser) eredetileg Brooklynból, Hutch (David Soul) pedig Minnesotából származott, így kissé másként álltak az ügyek megoldásához.

Starsky és Hutch (David Soul és Paul Michael Glaser)
Starsky és Hutch (David Soul és Paul Michael Glaser)
Fotó: AFP / AFP

A Starsky és Hutchból négy évad, összesen 93 epizód készült, Európa és Ausztrália mellett többek között Mexikóban, Venezuelában, Japánban, Indonéziában, Malajziában, sőt Algériában is adták, ahol különösen nagy siker volt.

A történet évtizedekkel később a filmesek érdeklődését is felkeltette: 2004-ben jött ki a Starsky és Hutch című film, amelyben már Ben Stiller és Owen Wilson játszották a két nyomozót, de egy cameo erejéig a két eredeti szereplő is megjelent.

2023-ban szóba került egy tévés remake is női szereplőkkel, de abból egyelőre nem lett semmi.

Mi történt Starskyval?

Hutch alakítója, David Soul éppen idén év elején halt meg – az ő pályafutásáról itt talál képeket –, a Starskyt játszó Paul Michael Glaser azonban él és virul, márciusban ünnepelte a 81. születésnapját.

Legutóbb a Ray Donovan című sorozatban láthattuk, amelyben négy epizódban tűnt fel 2014 és 2019 között. Előtte összesen közel negyven produkcióban játszott, a kétezres években olyan szériákban is vendégszerepelt, mint a Harmadik műszak, A főnök, a Gyilkos elmék: Evolúció, a Gyilkos számok, A mentalista vagy a Grace és Frankie.

Starsky et Hutch
Paul Michael Glaser a Starsky és Hutch idején
Fotó: Collection ChristopheL via AFP / Collection ChristopheL via AFP/© Spelling-Goldberg Productions

A Harmadik műszakban vagy a Gyilkos elmék: Evolúcióban rendezőként is kipróbálta magát, de egyébként már a Starsky és Hutchba is rendezett öt részt – miközben szintén ő állt Arnold Schwarzenegger 1987-es sci-fije, A menekülő ember mögött.

Paul Michael Glaser ma már inkább festőként, képzőművészként aktív, közösségi oldalain is főleg a festményeit mutatja be, a kiállításait reklámozza. Sem a Facebookon, sem az Instagramon nem posztol túl gyakran, de 2022-2023-ból még akad pár képe, amelyek alapján sejthetjük, hogyan néz ki manapság.

Lapozzon, nézze meg pár frissebb fotóját!