Álom a Survivor következő kiesőjéről

Vágólapra másolva!
A Survivor - A sziget című túlélőshow-ból elsőként távozó Kovács Anita a Társalgóban beszélt kiszavazásának hátteréről, a forgatás körülményeiről, emellett elmondta véleményét a megrendezettség kérdéséről, valamint hernyókról, betegségekről és a fiúkhoz fűződő viszonyáról is mesélt.
Vágólapra másolva!

Elmondanád, hol voltatok pontosan? (jean_luc_picare)

- Közép-Amerikában, a Dominikai Köztársaság egy kis szigetén voltunk, egészen pontosan egy lakatlan szigeten. Homokos tengerparton egy mocsárral a háta mögött, tűzlegyekkel, apró tarisznyarákokkal, 40 fokos melegben.

Hogyan jött az ötlet, hogy jelentkezzél? (keep_)

- Az igazság az, nem én jelentkeztem a show-ra, hanem egy kisvárdai barátom kért meg egy vasárnapi nap, hogy kísérjem el az első válogatásra. Ott én is kitöltöttem vele együtt egy jelentkezési lapot, ami után folyamatosan kaptam a telefonhívásokat, hogy túljutottam a fordulókon. Eleinte csak mókának gondoltam, aztán kezdett komolyra fordulni, és annál jobban élveztem, annál jobban motivált. A jelentkezési lapon alapkérdések voltak (van-e útleveled, tudsz-e úszni, nyelvismereted van-e, mivel töltöd napjaidat, szabadidődet), illetve mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre, mi nélkül nem tudnál meglenni egy lakatlan szigeten, mi hiányozna legjobban stb.

Számodra mi volt/lett volna a lényege az egésznek? (vanDamme)

- A kaland mindenféleképpen, de ami számomra ma már a legfontosabb, azok a játékostársaim. Aranyos, kedves emberek, örülök, hogy megismerhettem őket. Örülök, hogy részese lehettem ennek a kalandnak, el sem tudom mondani nektek, mekkora élmény ez számomra.

Mi volt a legnagyobb élményed a szigeten? (And-Reeees)

- Amikor partraszállás után alig néhány percet töltöttünk nézelődéssel, és nekiláttunk kunyhót építeni. Megfogtam egy bambuszt, felemeltem a földről, léptem hátra egyet, megbotlottam, és akkorát estem hátra, azt sem tudtam, hol vagyok. Utána nevettünk rajta, felálltam, újra a kezembe vettem a bambuszt, akkor előre indultam el, és Norbit majdnem leütöttem. Ilyen dolgok történtek.

Mi az, amire nagyon nem szívesen gondolsz vissza? (jean_luc_picare)

- A kiszavazásra és arra, amikor Norbi nagyon-nagyon beteg volt. Fogtam a kezét, ő pedig 40 fokos lázban reszketett, és nem tudott magáról semmit.

Hogy esett a kiesés? Gondoltad, hogy te leszel az, aki elsőnek hagyja el a szigetet? (brumimacko)

- Nagyon rossz volt az a pillanat, amikor az én nevemet mondta Stohl András. Valamilyen szinten számítottam rá, de csak abból, ahogy előző nap a lányok rám néztek. Tehát akkor éreztem, én leszek az, akire szavazni fognak. A fiúkra nem gondoltam, kedvesek voltak és aranyosak, sajnálom, hogy így történt.

Mi volt az első gondolatod, amikor kiszavaztak? (rohan)

- Az, hogy vár a kis családom! Édesanyám mosolyogva jön elém tárt karokkal, ez volt az első gondolat, a következő pedig az, úgy sajnálom, hogy nem maradhatok velük tovább, de álmodtam velük sokat - kiszavazás után azt is megálmodtam, ki lesz a következő kieső.

Ha azt mondják neked, hogy te leszel az első, aki kiesik a show-ból, akkor is elvállalod a játékot? (keep_)

- Mindenféleképpen! Amikor elkísértem az ismerősömet a válogatásra, ő nagyon nagy hévvel vetette bele magát ebbe az egészbe, látva ezt tőle, azt mondtam, nem számít, ha én vagyok az első kieső, a lényeg: bekerülni a tizenhat játékos közé.

Azt nem tartod furcsának, hogy mind a három lány rád szavazott, mintha összebeszéltek volna ellened? (Tevee)

- Olyan aranyos vagy! Tudod, akik felhívnak ismerősök, vagy olyanok, akikkel még nem is találkoztam, vagy emberek az utcáról, esetleg újságírók, ugyanez az első kérdésük. Ez a legelső kérdés, amire talán majd a további adásokból megtudjátok a választ - meglátjuk, összebeszéltek-e vagy sem.

Sajnálom, hogy kiestél. Szerintem a Rékának kellett volna, de az nyilvánvaló volt, hogy nem igazán fértek meg egymás mellett, ezért vagy ő, vagy te. (Nickey20)

- Köszönöm szépen a kedvességed, igazából nem haragszom Rékára, bár nem értem, miért azt mondta, amit, hiszen nagyon sok időt töltöttünk együtt. Nekem a stílusa volt egy kicsit furcsa, szokatlan, ezért szavaztam rá, de történt, ahogy történt, minden rendben van, így van jól, ha így kellett lennie, elfogadom.

Szerinted ki a legjobb fej a csapatban? (And-Reeees)

- A fiúk a legjobbak! Mind a négyen! Amikor megkérdezték a szigeten, hogy kire szavaznék a csapatomból, akit a leginkább esélyesebbnek látok, Joci nevét mondtam.

Volt olyan ember, aki különösen szimpatikus volt, akivel a kötelező találkozókon kívül is tartod majd a kapcsolatot? (keep_)

- Mindenkivel szeretném tartani a kapcsolatot, nagyon szeretem őket, természetesen van olyan ember is, aki lelkileg közelebb áll hozzám, mint a többiek.