Gáspár Győző majdnem tönkretette Kunovics Katinka esküvőjét

Romantic
A Romantic együttes: Kunovics Katinka, Gáspár Győző, Völgyi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Férjhez ment Kunovics Katinka, az esküvő azonban nem ment simán.
Vágólapra másolva!

Négy év párkapcsolat és egy rövid szakítás után férjhez ment a Romantic együttesből ismert Kunovics Katinka. "Jó érzés tudni, sőt kimondani, hogy a férjem, az uram, és nemcsak azért, mert több mint 45 évet vártam rá, hanem azért, mert ezt Zolinak mondhatom ki. Négy éve vagyunk egy pár, szeretjük egymást... Bár a hétköznapokon semmit nem változtat a papír, nekünk mégis fontos, hogy ezzel az újabb kötelékkel megerősítettük a kapcsolatunkat" – mondta az énekesnő a Story magazinnak.

Gáspár Győző és Völgyi Zsuzsi is ott voltak

Az esküvő egyébként nem ment simán: eleve két lemondott időpont után jött össze, akkor is másfél órával a tervezett időpont után. "Nem vittem magammal a személyi igazolványomat, ez valahogyan nem jutott eszembe, és a teendők listájáról is lemaradt. Tíz percre lakunk, Zsuzsi gyorsan hazaszaladt érte. Aztán 

kiderült, hogy a tanúm, vagyis Gáspár Győző személyi igazolványa januárban lejárt, így ő nem tanúskodhatott.

Végül egy barátnőm ugrott be, neki volt érvényes papírja. Mindez annyi időbe telt, hogy nem végeztünk volna a következő esküvőig, így csak másfél óra és három másik esküvőt végigvárva lettünk Zolival férj és feleség" – mesélte Kunovics Katinka.

A nemsokára családi realityvel visszatérő Gáspár Győző később jóvá tette egyébként a hibáját, hisz ő szerezte a sarki boltból a pezsgőt, amivel koccintottak – mivel azt szintén elfelejtették.

"Győző egy személyben volt a néhai édesapám, barát, testvér, vőfély" – mondta még a tanúnak szánt Győzikéről Kunovics Katinka, miközben az említett Zsuzsi pedig a Romantic másik énekesnője, Völgyi Zsuzsi volt. Az egész zenekar jelen volt tehát a ceremónián, Völgyi Zsuzsi valószínűleg erről az esküvőről posztolt félreérthetően a napokban.

Egyből mentek külföldre

Az esküvő nagy pillanata volt még Kunovics Katinka számára, hogy tízéves kislánya egyből megkérdezte Zoltántól, hogy most már szólíthatja-e apucinak. "A férjem annyit mondott, »úgy szeretlek, mintha a saját lányom lennél«, majd megölelték egymást" – emlékezett az énekesnő.

A pár egyébként az esküvő után szinte azonnal indult a Kanári-szigetekre, de nem a nászút miatt, hanem mert jelenleg ott dolgoznak – Katinka lánya a tanév végével megy utánuk, szeptembertől már egy helyi iskolában tanul a tervek szerint.