Vágólapra másolva!
Akik nem mennek ki a Hungaroringre, a belvárosban is élőben követhetik a Magyar Nagydíjat a Mercedes jóvoltából.

A Mercedes a 30. Magyar Nagydíj alkalmával „Motorsport Hétvégét" szervez Budapesten. A helyszín a Kiosk Budapest étterem terasza lesz, ahol kivetítőkön szombaton az időmérőt, aztán vasárnap a versenyt is élőben lehet majd követni.

A program már szombat délelőtt elkezdődik, délután fél 4-től pedig Szűcs Gabi ad koncertet, majd a színpadon interjút készítenek olyan hazai sportolókkal, mint Kárász Anna és Kammerer Zoltán kajakozók, valamint Nagy László és Lékai Máté kézilabdázók. Ám az est fénypontja a Forma-1 rajongói számára biztosan Nico Rosberg fellépése lesz, amelyre várhatóan valamikor kora este, az időmérőt követően fog sor kerülni.

Várakozás közben bárki kipróbálhat egy autószimulátort, illetve egy Lego-terepasztalon játszhat tablettel irányítható kisautókkal is.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!