Vágólapra másolva!
A Ferrari újonca, a Szaúd-arábiai Nagydíjon remekül teljesítő Oliver Bearman valósággal berobbant a száguldó cirkuszba. A 18 éves pilótáról nemrég kiderült, hogy élete első forgalmi vizsgáján megbukott, de másodjára már átment.

A Ferrari újonca elbukta élete első forgalmi vizsgáját

A 18 éves F1-es újonc a vakbélműtéten átesett Carlos Sainz helyére ugrott be a Szaúd-arábiai Nagydíjon, és a szombati futamon remekül teljesített, ugyanis élete első versenyén rögtön értékes pontokat szerzett. A fiatal tehetség 16 évesen csatlakozott a Ferrari akadémiájához, ám a jogosítványát csak második nekifutásra tudta megszerezni. Bearman az első forgalmi vizsgáján megbukott, mert az indoklás szerint 

nem reagált időben a közlekedési lámpa jelzésére.

A tehetséges pilóta másodjára már megszerezte a jogosítványt, az F1 világába pedig Szaúd-Arábiában robbant be, nevét egy csapásra megismerte a világ. A Ferrari újonca a hetedik helyen fejezte be a versenyt, míg az olasz istálló leendő pilótája, a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton csak a kilencedik helyen zárt a Mercedesszel. Egyelőre kérdéses, Bearman mekkora szerepet kap majd a jövőben a Scuderiánál, amelyhez 2025-ben csatlakozik Hamilton, akinek Charles Leclerc lesz a csapattársa, ezáltal Sainz távozni kényszerül. 

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek